Logo

Asiatisk suppe med udbenede kyllingelår

2 portioner 20 min

Asiatisk suppe med sprød kylling, nudler, grøntsager og kokosmælk. En smagfuld suppe med udbenet kylling til aftensmad.

Opskriften er udviklet af: mummum.dk

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedelsestid: 20 minutter


Ingredienser

2 cm. Ingefær
2 stk. gulerod
50 g rød karrypasta
2 dl vand
1 stk. hønsebouillonterning
350 g udbenede kyllingelår (fra De Danske Familiegårde)
Salt/peber
1 stk. rød peberfrugt
1/2 bundt forårsløg
125 g nudler
400 ml. kokosmælk
40 g peanuts
1/4 bundt frisk koriander

 

TILBEREDNING

Hak ingefær fint og skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver.

Opvarm en gryde med lidt fedtstof og steg rød karrypasta af kort. Tilsæt ingefær og gulerødder og lad det stege kort. Tilsæt vand og smuldret bouillonterning og lad det koge i 10 minutter.

Steg i mellemtiden de udbenede kyllingelår sprøde. Opvarm en pande med rigeligt fedtstof og steg kyllingelårene med skindsiden nedad ved mellemhøj varme. Lad det stege indtil skindet er sprødt og vend dem så. Drys med rigeligt salt og peber. Lad kyllingelårene trække på panden, imens suppen færdiggøres.

Skær peberfrugt i grove stykker og skær forårsløg i skiver. Tilsæt nudler, peberfrugt, halvdelen af forårsløg og kokosmælk. Lad det koge i 5 minutter med låg på gryden.

Anret suppen: kom suppe og nudler i en dyb tallerken og skær kylling i strimler. Anret suppen med kylling, peanuts, forårsløg og koriander på toppen.

Asiatisk suppe med udbenede kyllingelår