Logo

Højeste standarder på fødevaresikkerhed

Danpos højeste prioritet er at sikre fødevaresikkerhed samt en meget høj og ensartet produktkvalitet. Vi opfylder de højeste internationale anerkendte standarder for produkt- og procescertificering.

BRCGS 

Både vores fabrik i Farre og vores slagteri i Aars er certificeret i overensstemmelse med British Retail Consortium Global Standard (BRCGS). En BRCGS-certificering afspejler fødevaresikkerhedsindsatser i hele forsyningskæden og gennemgår alle områder, der kan påvirke fødevaresikkerheden. BRCGS anerkendes igen af Global Food Safety Initiative (GFSI), et globalt system for fødevaresikkerhedsstandarder.

 

IFS 

Vores slagteri i Aars er certificeret i henhold til den internationale IFS-standard (International Featured Standards), som garanterer fødevaresikkerhed. Standarden er relateret til Danpos kvalitetskontrol og HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) system og inkluderer også GMP (Good Manufacturing Practice). Certificeringen er internationalt anerkendt og bredt anvendt på detailmarkedet.

 

SQMS 

Danpos fabrik i Farre er certificeret i henhold til SQMS-standarden (Supplier Quality Management System), med krav til både fødevaresikkerhed, GMP og HACCP. Dette er en internationalt anerkendt standard, der anvendes af McDonald's. Da vi leverer kylling til McDonald's, er det et krav, at vores produkter er certificeret efter denne standard.

 

ACQP

ACQP (Assured Chicken Quality Programme) er et integreret program til kvalitetskontrol og dokumentation for alle led i processen med at slagte kyllinger. ACQP gør det muligt at spore din kylling helt tilbage til, hvor den blev opdrættet. Programmet dokumenterer fuld sporbarhed fra landmand til kunde og er underlagt en upartisk kontrol. Dette program bruges til vores slagteri i Aars.

Slagteri 1