Ingredienser
Kylling
1 pakke Panang chicken (strimler af kyllingelår inkl. krydderimix)
1 dåse kokosmælk (400 ml)
Salat
1 helt spidskål
3 store gulerødder
1 frisk rød chili
2 spsk. blå birkes
3 spsk. frisk koriander
Marinade
1 appelsin
2 spsk. olivenolie
1 drys spidskommen
Tilbehør
4 dl ris
Lime
TILBEREDNING
Kylling
Brun kyllingestrimlerne let i en gryde med olie. Tilsæt kokosmælk og Panang krydderimix. Bring retten i kog under omrøring, og lad den simre ved middel varme i ca. 15 min. til saucen har en cremet konsistens og kyllingen er mør. Rør jævnligt i saucen imens den koger ind.
Salat
Snit spidskål og gulerødder fint og bland det godt sammen. Skær chili i meget tynde skiver og drys dem over salaten sammen med blå birkes og frisk koriander.
Marinade
Rør en marinade af saften fra appelsin, olivenolie og spidskommen. Hæld marinaden over spidskålssalaten lige inden servering.
Servering
Server panang chicken med spidskålssalat, kogte ris og lime.
Tip:
Panang chicken smager dejligt med et drys peanuts over retten lige inden servering. Lime giver en god friskhed til den krydrede ret og kan dryppes over lige inden servering. Tilsæt evt. lidt grøntsager til retten mens den simrer, f.eks. peberfrugt eller gulerod i strimler, små buketter broccoli eller frisk spinat.