Logo
Topbanner Danpo 1920X700px Foodservice

Om os

Danpo har i over 50 år været en førende aktør inden for dansk kyllingeproduktion og er bredt anerkendt som en leder indenfor vigtige områder som dyrevelfærd, kvalitet og bæredygtighed. Vi sætter den højeste standard indenfor kyllingeproduktion og det er vi stolte af!

Best-in-class kyllingeproduktion

Danpo blev etableret i 1972 som en sammenslutning af fem små kooperative slagterier og blev en del af Scandi Standard i 2013. Hver dag arbejder 1.030 medarbejdere på at levere sunde og velsmagende kyllingeprodukter i Danmark og til vores eksportmarkeder.

Danske dyrevelfærdsstandarder

Hos Danpo er dyrevelfærd ikke bare en etisk eller moralsk holdning; det er en integreret del af vores virksomhedsidentitet. I tæt samarbejde med vores dedikerede avlere stræber vi konstant efter at være i front på dette område og sætte branchestandarder.

Højeste standarder på fødevaresikkerhed

Danpos højeste prioritet er at sikre fødevaresikkerhed samt en meget høj og ensartet produktkvalitet. Vi opfylder de højeste internationale anerkendte standarder for produkt- og procescertificering.

Ansvarlighed & bæredygtighed

Vores ambition er at være førende i branchen, når det kommer til dyrevelfærd og til at levere sunde kyllingeprodukter med så lav en klimapåvirkning som muligt. Vi påtager os ansvar for vores indvirkning på mennesker og miljøet gennem hele værdikæden.

Læs mere om vores bæredygtighedsagenda her

Produktkategorier

Vi tilbyder en bred vifte af produkter indenfor det vi kalder Ready-to-cook (RTC) produkter og Ready-to-eat (RTE) produkter.

Vores kyllinger

Vi tilbyder både konventionelt opdrættede, velfærdsopdrættede, fritgående og økologisk opdrættede kyllinger. Vi er markedsleder på området for langsomt voksende kyllinger, og vores fritgående og økologiske kyllinger lever op til ECC-kravene. Vi tilbyder også konventionelle kyllinger, da det efterspørges i markedet og hos forbrugerne. Uanset kyllingetype, så er det vigtigt for os, at alle kyllinger har det godt. 

Danpos historie går flere år tilbage

Kommercielt opdræt af slagtekyllinger begynder i 1950’erne og dermed skyder en lang række små slagterier op. Historien om Danpo er den klassiske fortælling om, hvordan en række virksomheder slår sig sammen i stadigt større enheder for at opnå fordelene ved stordrift.

Dansk kvalitetskylling

Danpo tilbyder nogle af de bedste kvalitetskyllinger, der er tilgængelige. Vores ambition er at være førende indenfor branchen med hensyn til dyrevelfærd og levere sunde kyllingeprodukter med så lav en påvirkning på klimaet som muligt.