Scandi Standards forretningskoncept er at bidrage til glæden ved mad og til sundhed og trivsel. Vi arbejder med bæredygtig madproduktion, hvor vi påtager os ansvaret fra gård til gaffel, for mennesker, kyllinger og planeten. Vi har udviklet og vedtaget nye bæredygtighedsmål, der vil lede os mod 2030.
Vores produkter udgør grundlaget for vores bæredygtighedsstrategi og forretningsstrategi. Vi stræber efter at tilbyde produkter af høj kvalitet med den bedste fødevaresikkerhedsstandard, samtidig med at de er sunde, lokalt producerede og omkostningseffektive sammenlignet med andre animalske proteinkilder.
Scandi Standards dyrlæger og andre kyllingefagfolk arbejder sammen med alle vores avlere på daglig basis for at sikre, at vores kyllinger trives.
Selvom kyllinger er den animalske proteinkilde med den laveste klimapåvirkning, har vi stadig plads til forbedring. Vi har påtaget os ansvaret for at fastsætte videnskabsbaserede klimamål gennem hele værdikæden.
Emballage er nøglen til fødevaresikkerhed og produktbæredygtighed. God emballage reducerer også madspild. Det vigtigste er, at emballagen kan genanvendes og ikke indeholder mere plastik end nødvendigt, og hvor det er muligt, at den er lavet af genanvendte eller biobaserede materialer.
Hver enkelt kylling og hele dyret betyder noget. Evnen til at bruge så meget som muligt af hver enkelt kylling er nøglen til bæredygtighed og lønsomhed. Nye innovationer, forbedrede processer og produktudvikling er alle vigtige faktorer for at nå vores mål. Samtidig er det afgørende at minimere spild - ikke kun madspild, men også andre former for affald, der opstår i vores værdikæde.
Vores medarbejdere er fundamentet for vores aktiviteter. At sikre, at de har et sikkert og sundt arbejdsmiljø, er vores højeste prioritet.