Ingredienser
1 pakke hele kyllingelår uden ben med skind
1 tsk tørret timian
Salt og peber
Olie
1/2 løg
2-3 fed hvidløg
225 g svampe
20 g smør
400 ml kokosmælk
1/2 æble
Persille
TILBEREDNING
Kyllingen krydres med salt, peber og timian. Kom olie på panden og steg kyllingelårene med skindsiden nedad ved mellemhøj varme. Kyllingen steges til den er helt gyldenbrun på skindsiden og herefter vendes den om og steges til den når en kernetemperatur på ca. 62 grader (eller til den er næsten gennemstegt) Kyllingen tages af panden og ligges på en tallerken.
Svampe skæres i mindre stykker og løg samt hvidløg hakkes. Kom smør på panden efterfulgt af svampe og steg dem ved høj varme til de er gyldenbrune. Herefter kommes løg og hvidløg på og steges med i ca. 2 minutter.
Hæld kokosmælken på panden og smag til med salt og peber. Kyllingen lægges på panden og varmes op med saucen. Retten pyntes med stykker af æble og hakket persille.
Tip:
Retten passer perfekt til ris, kartoffelmos eller pasta.