INGREDIENSER
400 g kyllingemedister
400 g sweet potatoes
1 spsk. olie
1/2 - 1 tsk. tørrede chiliflager
1 tsk. salt
1/2-1 tsk. garam masala
1 ds. kikærter
1 spsk. olie
1/2 tsk. salt
1 fed hvidløg
2 spsk. persille
1 spsk. fintrevet citronskal
400 g grønkål
1 spsk. olie
1/2 tsk. salt
3 skalotteløg
1/2 dl sukker
25 g smør
2 spsk. syltede grønne Madagaskar peberkorn
50 g feta
2 dl creme fraiche
50 g granatæblekerner
TILBEREDNING
Tilbered kyllingemedister efter anvisning på emballagen.
Skræl sweet potatoes og skær dem i grove tern. Vend dem med olie, chili, salt og garam masala. Bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ovnen ca. 25 min. ved 200°C.
Hæld væden fra kikærterne og vend kikærterne med olie. Hæld blandingen i et ildfast fad og drys med salt. Bag i ovnen ca. 25 min. ved 200°C. Pres hvidløget og hak persillen, vend det sammen med citronskal og drys blandingen over de varme kikærter.
Del grønkålsbladene i mindre stykker. Opvarm olien i en pande og steg grønkål et par minutter og drys med salt.
Skær skalotteløg i skiver. Smelt sukker på panden og tilsæt smør. Steg løgene heri ved lav varme ca.10 min. til de er bløde og gyldne.Mos grønne peberkorn og feta med en gaffel og rør begge dele godt sammen med creme fraiche.
Bland den lune salat af stegt grønkål, lune sweet potatoes, bagte kikærter og karamelliseret løg og pynt med granatæblekerner.
Server den stegte grønkålssalat med kyllingemedister og peber-cremefraiche dressing.