Logo

Græsk efterårssalat med tzatziki, ovnstegte kartofler og kyllingemedister

Opskriften er udviklet af: juliejoeker

Ingredienser

Kylling:
Kyllingemedister

Efterårssalat:
Lilla spidskål
Hvidkål
Grønkål
Æbler 
Feta

Ovnstegte kartofler:
Lilla kartofler
Olie
Salt og peber

Tzatziki
Skyr
Hvidløg
Agurk
Salt og peber

TILBEREDNING

Bland en salat af lilla spidskål, hvidkål, grønkål, æbler og feta.

Skær lilla kartofler i både og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 20 min.

Steg kyllingemedisteren på panden efter anvisningen på emballagen.

Rør imens tzatziki sammen af skyr, hvidløg, agurk, salt og peber.

 

Græsk efterårssalat med tzatziki, ovnstegte kartofler og kyllingemedister