Logo

Fuldkornssandwich med kyllingepålæg, rygeost creme og stegt aspargesbroccoli

Ingredienser

Til 4 fuldkornssandwich  
2 pk. sandwich kyllingeskriver med klassisk smag
4 gode grovboller

Frisk knas og stegt grønt
Aspargesbroccoli
4-8 stk. radiser
1 pose frisk salatblanding 
Solsikkespirer
Salt og peber

Rygeostcreme
4 spsk. rygeost, gerne med kommen
1 spsk. mayonnaise
2 spsk. Creme fraiche 18%
1 lille bakke karse
1 lille frisk dild
Salt og peber

Syrlige agurker
1 agurk
1 spsk. æbleeddike eller vineddike
1 spsk. sukker eller honning

TILBEREDNING

Skyl aspargesbroccoli og steg dem på en varm pande i lidt olivenolie.
De skal have en hård stegning på ydersiden, og bevare sprødhed, derfor skal det være en god varm pande.
Snit dild fint og klip karsen. Rør herefter resten af ingredienserne sammen til rygeostcremen. Smag til med salt og peber.

Skyld radiser, salat og solsikkespire. Skær radiserne i tynde skiver og kom dem
i koldt vand til de skal bruges.

Skyld agurk og rør æbleeddike sammen med sukker eller honning i en skål. Sukkeret skal være helt opløst. Alternativ brug honning, da det er nemmere at røre sukker ud i. Skær agurken på langs, i tynde skiver, med et mandolinjern eller en kartoffelskræller. Læg de tynde skiver ned i lagen i ca. 1 minut et, og tag dem derefter op igen og rul dem i en spiral.

Når broccolien er afkølet, kan sandwichen anrettes. Smør et godt lag rygeostcreme på brødet, og kom resten af fyldet i. Server resten af rygeostcremen ved siden af.

 

Tip: I stedet for broccoli, passer grønne asparges også perfekt til denne sandwich.

 

 

Fuldkornssandwich med kyllingepålæg, rygeost creme og stegt aspargesbroccoli