Ingredienser
16 sandwich kyllingeskiver med ramsløg og hvidløg
150 g mascarpone
8 basilikumblade
1 spsk. friskhakket oregano
Salt og peber
1 lille rød peberfrugt, grillet
1 lille gul peberfrugt, grillet
8 blade hjertesalat
TILBEREDNING
Rør mascarpone, hakket basilikum samt oregano sammen og smag til med salt og peber.
Grill peberfrugterne på en pande og skær dem derefter i strimler.
Læg 2 skiver kyllingepålæg lidt forskudt oven på hinanden, fordel ostecreme og peberfrugt oven på og rul kødet sammen omkring fyldet. Sæt evt. en lille tandstik i for at holde sammen på det.
Placer rullerne oven på et blad hjertesalat og pynt evt. med friske basilikumblade.
Kom de lækre hapser i madpakken eller server dem som en forret, et mellemmåltid eller som tapas.
Tip:
Suppler evt. med ristet brød fx ristet toastbrød i stave.