Logo

Yakitori underlår på spyd med nudelsalat og yuzo mayo

4 portioner

Ingredienser

Kylling
1 pk. underlår på spyd med yakitori

Pynt
2 forårsløg
1-2 spsk. ristet sesam

Yuzo mayo
150 g ægte mayonnaise
Revet citronskal fra ¼ citron
Saft fra ½ citron
Revet limeskal fra 1/2 lime
Saft fra 1/2 lime

Nudelsalat
200 g ramen eller soba nudler
2-3 pak choi
150 g edamame bønner
4 forårsløg
1 rød peberfrugt
1 bakke sukkerærtespirer
Miso cress eller koriander

 

 

TILBEREDNING

Tilbered yakitori underlår på spyd efter anvisning på emballagen.

Rør mayonnaise sammen med citron og lime og smag til.

Tilbered nudlerne som anvist og bland med snittet pak choi, edamamebønner, snittede forårsløg, strimlet peberfrugt samt spirer. Drys til sidst salaten med koriander eller miso cress.

Tilbered nudlerne som anvist og bland med snittet pak choi, edamamebønner, snittede forårsløg, strimlet peberfrugt samt spirer. Drys til sidst salaten med koriander eller miso cress.

Drys underlår på spyd med sesam og snittet forårsløg og server med nudelsalat og yuzo mayo.

 

Yakitori underlår på spyd med nudelsalat og yuzo mayo