Logo

Tabouleh med BBQ-marineret underlår på spyd, hummus og pitabrød

2 portioner

Opskriften er udviklet af: Amalie Fernande

Ingredienser

1 pakke BBQ-marineret underlår på spyd
200 g bulgur
2 tomater
1/2 agurk
1 rødløg
100 g salatost
En god håndfuld persille
En god håndfuld mynte
2-3 spsk olivenolie
Saften fra en citron
Salt og peber
Pitabrød

TILBEREDNING

Kog bulgur og skær grøntsager i små tern. Hak persille og mynte fint og kom det i grøntsagerne.

Bland olivenolie, salt, peber og citronsaft og vend det i grøntsagerne med krydderurterne.

Steg kyllingespyd på grill eller en pande.

Når bulguren er kølet af, blandes den i salaten. Til sidst vendes salatosten i og pitabrødene lunes. Server tabouleh med BBQ-marineret underlår på spyd, hummus og pitabrød. 

 

 

 

 

Tabouleh med BBQ-marineret underlår på spyd, hummus og pitabrød