Ingredienser
Kyllingekød
450 g BBQ marineret spareribs
350 g BBQ marineret underlår på spyd
Kartoffelsalat
250 g creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. flormelis
1 1/2 tsk. sød sennep
1 1/2 tsk. løgpulver
1 spsk. hvidvinseddike
1/2 stk. løg
1/4 bundt purløg
700 g kartoffel
Grillede grøntsager
4 stk. majskolbe
2 stk. rød peberfrugt
1 bundt friske asparges
TILBEREDNING
Kog kartofler og sæt til afkøling. I en skål blandes creme fraiche, mayonnaise, flormelis, sennep, løgpulver (løggranulat) og hvidvinseddike. Pisk det godt sammen.
Løg skrælles og hakkes fint. Purløg skylles og hakkes fint. Vend både løg og purløg i dressingen. Smag til med salt og peber. Lad gerne dressingen trække et par timer i køleskabet.
Skær kartoflerne i mindre stykker. Vend dem i dressingen og pynt evt. med frisk purløg på toppen. Sæt på køl indtil servering. Pynt evt. med radisser og hakket purløg.
Klargør grøntsager. Skyl og knæk bunden af asparges, udhul peberfrugt og tag skrællen af majskolberne.
Smør grøntsagerne med olie og drys godt med salt. Pak majskolberne ind i staniol.
Tænd grillen og steg kyllingekødet og grøntsagerne indtil de er færdige.