Logo

Stegt kyllingemedister med grønlangkål og syltede græskar

2 portioner

Opskriften er udviklet af: living.with.janni  

Ingredienser

1 pk. kyllingemedister
Syltede græskar

Grønlangkål
250 g grønkål, finhakket
1 spsk. smør
1 spsk. sukker
1 dl madlavningsfløde
Lidt muskatnød
1/2 tsk. majsstivelse
Salt og peber



TILBEREDNING

Kog medisteren efter anvisningen på emballagen.

Smelt smør og sauter grønkålen deri under omrøring. Når den er faldet sammen og er mør, hældes madlavningsfløden ved, skrue ned og lad simre under låg i ca. 30 min. Du kan tilføje lidt ekstra fløde eller mælk, hvis du syntes grønkålen er for tør.​

Når kålen er mør og smagt til med sukker, salt, peber og friskrevet muskatnød jævnes den en anelse med majsstivelse rørt ud i koldt mælk/vand. Lad den koge videre i 5 min under omrøring og så er den klar til servering.​

 

Stegt kyllingemedister med grønlangkål og syltede græskar