Opskriften er udviklet af: living.with.janni
Ingredienser
1 pk. kyllingemedister
Syltede græskar
Grønlangkål
250 g grønkål, finhakket
1 spsk. smør
1 spsk. sukker
1 dl madlavningsfløde
Lidt muskatnød
1/2 tsk. majsstivelse
Salt og peber
TILBEREDNING
Kog medisteren efter anvisningen på emballagen.
Smelt smør og sauter grønkålen deri under omrøring. Når den er faldet sammen og er mør, hældes madlavningsfløden ved, skrue ned og lad simre under låg i ca. 30 min. Du kan tilføje lidt ekstra fløde eller mælk, hvis du syntes grønkålen er for tør.
Når kålen er mør og smagt til med sukker, salt, peber og friskrevet muskatnød jævnes den en anelse med majsstivelse rørt ud i koldt mælk/vand. Lad den koge videre i 5 min under omrøring og så er den klar til servering.