Ingredienser
1 pakke inderfilet
1 dåse kokosmælk
150 g korma karrypasta
1 tsk. salt
Lidt friskkværnet peber
1 peberfrugt
1 mellemstort rødløg
200 g små champignoner
2 dl græsk yoghurt
1-2 spsk. raitakrydderi
4 naanbrød
100 g babyspinat
2 spsk. frisk mynte
Rød chilisauce
TILBEREDNING
Del hver inderfilet i 3 stykker, og læg inderfileterne i en frostpose. Rør kokosmælk med korma karrypasta, salt og friskkværnet peber. Hæld halvdelen af marinaden ned til kyllingen og vend det godt rundt. Lad det marinere ca. 1 time.
Skær peberfrugt og rødløg i tern, ca. 1½ cm x 1½ cm. Fjern stokken på champignonerne. Læg grøntsagerne i en frostpose og hæld resten af marinaden over. Lad det marinere ½ - 1 time.
Rør græsk yoghurt med raita krydderi.
Fordel marineret inderfilet og grøntsager på spyd og grill dem 10-15 minutter til kødet er gennemstegt.
Varm naanbrød på grillen. Drys babyspinat på brødet, og læg grillspyddene ovenpå. Dryp raita-dressingen over og pynt med frisk mynte og rød chilisauce.
Tip: Korma karrypasta, som bruges i marinaden, kan erstattes af andre typer karrypasta, men vær opmærksom på mængden! En rød karrypasta er meget stærk, sammenlignet med korma karrypasta.
Raitakrydderiet er en færdig blanding, og kan erstattes af koriander, mynte, spidskommen, grøn chili og lime, som røres i yoghurten. Retten kan også fint serveres med en helt klassisk raita, som indeholder agurk og mynte.