Ingredienser
Kylling
1 pk. inderfilet
Yakitori marinade
1 dl soja
1/2 dl risvinseddike
1/4 dl sake eller tør sherry
1 spsk. farin
1 fed knust hvidløg
1 tsk. fintrevet ingefær
Pynt
2 forårsløg
1-2 spsk. ristet sesam
Yuzo mayo
150 g mayonnaise
Revet citronskal fra 1/4 citron, øko
Saft fra 1/2 citron
Revet limeskal fra 1/2 lime, øko
Saft fra 1/2 lime
Nudelsalat
200 g ramen eller soba nudler
2-3 pak choi
150 g edamame bønner
4 forårsløg
1 rød peberfrugt
1 bakke sukkerærtespirer
Koriander
TILBEREDNING
Vend inderfileterne i en marinade af soja, risvinseddike, sake, farin, hvidløg og ingefær og lad dem trække i køleskabet 1 time, men gerne natten over. Sæt inderfileterne på spyd og tilbered dem efter anvisning på emballagen.
Rør mayonnaise sammen med citron og lime og smag til.
Tilbered nudlerne som anvist på emballagen og bland med snittet pak choi, edamame bønner, snittede forårsløg, strimlet peberfrugt samt sukkerærtespirer. Drys til sidst salaten med koriander.
Drys inderfileterne med sesam og
snittet forårsløg og server med nudelsalat og yuzo mayo.