Ingredienser
400 g hakket kylling
1 spsk. olie
1 stort løg
1 frisk grøn chili
1 tsk. garam masala krydderi
1 tsk. stødt gurkemeje
½ tsk. chiliflager
2 store tomater
1 dl kokosmælk
1 tsk. salt
200 g hvedemel
½ tsk. salt
2 spsk. olie
1 dl vand
Evt. 1 spsk. hvedemel til udrulning
Olie til stegning
2 små rødløg
1 dl bredbladet persille
2 små hjertesalat
1 agurk
1 lime
4 spsk. granatæblekerner
2 dl græsk yoghurt
Lidt tørrede chiliflager til pynt.
Tilberedning
Opvarm olien i en tykbundet gryde. Hak løg og grøn chili og steg begge dele i olien 1-2 min sammen med garam masala. Tilsæt hakket kylling og lad det stege med 3-4 min. Tilsæt stødt gurkemeje, chiliflager og tomater og rør godt rundt. Lad det simre ca. 10 min. Tilsæt kokosmælk og salt, og rør godt rundt.
Bland mel og salt, hæld olien i og rør godt rundt. Tilsæt vand og ælt til dejen er glat. Lad den hvile tildækket i ca. 20 min.
Ælt dejen igennem og tril den i 8 små kugler. Rul hver kugle til en meget tynd pandekage med en kagerulle (ca. 15 cm. i diameter) og steg hver pandekage på en tør pande 1-2 min. på hver side ved høj varme.
Skær rødløget i tynde både, hak persillen groft, skær hjertesalat i strimler. Skræl agurken og skær den i tern. Skær lime i både.
Server chapati brød med hakket kylling, rødløg, persille, hjertesalat, agurk, limebåde, granatæblekerner og græsk yoghurt. Pynt med tørrede chiliflager.
Tip: Chapati brød kan købes færdige, og de kan selvfølgelig sagtens bruges i stedet for de hjemmebagte. Men hvis tiden er til det, så er det dejligt med de friskbagte brød – og dejen er super hurtigt lavet og nem at rulle ud.