Ingredienser
400 g hakket kylling
Salt og peber
1 dl rasp
1 dl revet parmesan
Smør og olie til stegning
1 agurk
1/2 dl eddike
1/2 dl sukker
1/2 dl vand
Lidt dild
750 g små kartofler
2 salatløg
50 g smør
1/2 dl eddike
1 dl vand
1 tsk dijonsennep
1 spsk. sukker
250 g ærter
150 g sukker snap peas
1 håndfuld dild
TILBEREDNING
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 15 min.
Form fire karbonader af hakket kylling og krydr dem med salt og peber. Vend dem i en blanding af rasp og parmesan og steg dem i olie og smør 4-5 min. på hver side ved middel varme.
Skær agurken i tynde skiver. Bring eddike, sukker og vand i kog, til sukkeret er opløst. Hæld lagen over agurkeskiverne og lad det trække, mens resten laves færdig.
Skær løg i tynde skiver. Smelt smørret i en gryde, tilsæt eddike, vand og løg og kog 5 min.
Kom kartofler sennep og sukker ved og kog endnu 5 min. Tilsæt ærter og snittede sukker snap peas, kog op og smag til.
Server agurkesalat og den varme kartoffelsalat til karbonaderne og drys med dild.
Tip:
Prøv at vende karbonanerne i hasselnøddeflager og parmesan – det er rigtig lækkert.