Ingredienser
Kyllingekødboller
400 g hakket kylling
1 tsk salt
1/4 dl teriyakisauce
1 finthakket rød chili
1 tsk knust/fintrevet ingefær
1 spsk. majsstivelse
1 håndfuld hakket koriander
2 spsk. sesamfrø
Lidt olie og sesamolie til stegning
Saltstænger
Nudelsalat
200 g nudler
3 gulerødder
3-4 forårsløg
150 g sukkerærter eller sugar snap peas
1 bdt. koriander
Sesam
Goma dressing
TILBEREDNING
Rør hakket kylling sejt med salt og tilsæt dernæst teriyakisauce, chili, ingefær, majsstivelse og koriander. Rør farsen godt sammen og lad den hvile 10 min. Form farsen til 16 små kødboller og rul dem i sesam. Steg dem i olie ca. 7-8 min., ryst panden, så de forbliver runde.
Tilbered nudler som anvist og skyl i koldt vand. Skræl og riv gulerødder i strimler, snit forårsløg meget skråt og snit sukkerærter på langs. Bland grøntsagerne med nudler og plukket koriander.
Fordel nudelsalaten i små skåle eller glas og læg en skefuld goma dressing oven på. Sæt kødbollerne på saltstænger og læg 1-2 stk. i hver skål og drys med lidt sesam.
Server gerne ekstra goma dressing til.