Opskriften er udviklet af: livretten_dk
Ingredienser
Kyllingespyd
2 kyllingebrystfileter
2 spsk. yoghurt naturel
Saften fra en halv citron
1 tsk. hakket hvidløg
1 tsk. hakket ingefær
1 spsk. tomatpuré
2 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen
1 tsk. garam masala
1 tsk. gurkemeje
Salt og peber
Yoghurtdip
2 spsk. yoghurt naturel
Saften fra en lime
Friskhakket mynte
Salt og peber
Tilbehør
Ris evt. kogt med gurkemeje
Fladbrød
TILBEREDNING
Skær kyllingebrystfileterne i mundrette tern og bland dem sammen med yoghurt, citronsaft, hvidløg, ingefær, tomatpuré og krydderier. Lad det gerne trække på køl, hvis du har tiden til det. Sæt derefter kyllingen på spyd og tilbered dem i Airfryer eller på grill. De skal have ca. 17 min. ved 200 grader (eller til kyllingen er gennemstegt).
Bland imens yoghurtdip sammen af yoghurt, limesaft, mynte, salt og peber. Kog i mellemtiden også ris evt. med gurkemeje for at få den flotte farve. Varm fladbrødene.
Server kyllingespyd, yoghurtdip, ris og fladbrød som en slags share plate og nyd et lækkert, nemt og velsmagende “indisk” måltid.