Ingredienser
Kylling
1 pk. brystfilet
1 ps Fajitas krydderimix
1 spsk. Olie
0,5 dl. vand
2 peberfrugter, gerne forskellige farver
Guacamole
2 modne avocadoer
1 spsk. citronsaft eller limesaft
1-2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. salt
1/2 dl vand
Evt. lidt tørrede chiliflager
Tilbehør
8 tortilla pandekager, fx med spinat
1 rødløg
150 g cherrytomater
1-2 lime
1 håndfuld frisk koriander
TILBEREDNING
Kylling
Skær brystfileterne i tynde strimler og brun kyllingestrimlerne i en gryde med olie. Tilsæt vand og Fajita krydderimix. Skær peberfrugter i strimler og kom dem i. Bring retten i kog under omrøring, og lad den simre ved middel varme i ca. 15 min. til saucen har en cremet konsistens, og kyllingen er mør. Rør jævnligt i saucen imens den koger ind.
Guacamole
Blend eller mos avocadoer med citronsaft, hvidløg, salt og vand, og smag evt. til med chiliflager.
Tilbehør
Varm tortillapandekagerne efter anvisning på emballagen. Skær rødløg i tynde ringe og cherrytomater i både. Server sammen med limebåde og frisk koriander.
Servering
Server Fajitas chicken i lune tortillas med guacamole og resten af tilbehøret.
Tip:
Der kan serveres alverdens forskelligt tilbehør til denne ret – f.eks. cheddar, syltede jalapenos, salsa og creme fraiche. Og server gerne med ekstra grøntsager f.eks. agurk, majs, revet gulerod og iceberg salat i strimler.
Fajitas fyldet kan også serveres i sprøde salatblade, f.eks. romaine salat eller hjerte salat, eller prøv med spidskålsblade for en version med endnu mere bid.