Ingredienser
4 kyllingebrystfileter
1 æg
5 spsk. kokosmel
1 spsk. sød paprika (kan udelades)
1 tsk. salt
Olivenolie til stegning
500 g søde kartofler
5 spsk. olivenolie
1 tsk. stødt chili eller efter smag.
200 g edamamebønner uden bælg
1 tsk. wasabi
100 gram ricottaost
TILBEREDNING
Sæt ovnen på 200°C.
Skræl de søde kartofler og skær dem i stave.
Bland chili og olivenolie og vend de søde kartoffelskiver heri. De skal have olie på begge sider.
Bag dem i ovnen i cirka 20 minutter.
Gør imens kyllingen klar: Bland salt, kokosmel og sød paprika i en skål. Pisk ægget let i en anden skål.
Varm en pande op med rigeligt olie, så hele panden er dækket af cirka 3 mm olie. Vend brystfileterne først i æggemassen og hernæst i kokosmelmassen. Steg fileterne på begge sider i cirka 8 minutter per side, eller til de er færdige.
Blend imens edamamebønner med wasabi, ricottaost og en smule salt.
Server retten, så snart kyllingen er færdig.
Tip: Du kan udelade wasabi’en i dippen, hvis ungerne skal spise med.