Logo

Kylling & Chips

4 portioner

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter

1 æg

5 spsk. kokosmel

1 spsk. sød paprika (kan udelades)

1 tsk. salt

Olivenolie til stegning

500 g søde kartofler

5 spsk. olivenolie

1 tsk. stødt chili eller efter smag.

200 g edamamebønner uden bælg

1 tsk. wasabi

100 gram ricottaost

 

 

TILBEREDNING

Sæt ovnen på 200°C.

Skræl de søde kartofler og skær dem i stave. 

Bland chili og olivenolie og vend de søde kartoffelskiver heri. De skal have olie på begge sider.
Bag dem i ovnen i cirka 20 minutter.

Gør imens kyllingen klar: Bland salt, kokosmel og sød paprika i en skål. Pisk ægget let i en anden skål. 

Varm en pande op med rigeligt olie, så hele panden er dækket af cirka 3 mm olie. Vend brystfileterne først i æggemassen og hernæst i kokosmelmassen. Steg fileterne på begge sider i cirka 8 minutter per side, eller til de er færdige.

Blend imens edamamebønner med wasabi, ricottaost og en smule salt.

Server retten, så snart kyllingen er færdig.

 

Tip: Du kan udelade wasabi’en i dippen, hvis ungerne skal spise med.

 

 

Kylling & Chips