Ingredienser
Kylling:
2 stk. brystfilet
1/2 revet citronskal, øko
Friske salvieblade
Revet parmesan
Citronsmør:
50 g smør
1 finthakket skalotteløg
1 citron, skal og saft, øko
Salt og peber
Pasta:
200 g tagliatelle eller anden båndpasta
125 g frisk spinat
50 g soltørrede tomater
Revet parmesan
TILBEREDNING
Bank brystfileten flade med en kødhammer så de ca. er 7 mm tykke. Krydr fileterne med citronskal, salvieblade og revet parmesan og steg fileterne på en varm pande ca. 2-3 min. på hver side.
Smelt smørret i en sauterpande og sauter hakket løg til de er klar. Kom citronsaft og fintrevet citronskal ved, varm det godt igennem og smag til med salt og peber.
Kog pastaen ”al dente” og kom spinaten ved de sidste sekunder. Hæld vandet fra pastaen, dryp af og vend pasta, spinat samt soltørrede tomater i citronsmørret.
Anret på tallerkener, drys med parmesan og læg nem fileten ovenpå. Server straks.
Tips:
Prøv også at lægge en skive lufttørret skinke oven på fileterne.
Du kan også bruge brystfilet i stedet for Nem Filet. Bank blot brystfileten flad med en kødhammer så den ca. er 7 mm tyk.