En skøn stor skål fyldt med små saftige mini kyllingedeller, nudler og masser af grønsager dryppet med en marinade lavet på soja, lime og sesamolie. Er også nem at have med, læg tingene lagvis i en bøtte og tag dressingen med ved siden af.
Ingredienser
200 g færdigstegte mini kyllingedeller med ramsløg og hvidløg
50 g linser, gerne danske linser
100 g nudler fx ramen nudler
1 tsk. sesamolie
1 spsk. soja, gerne ponzu
Saften fra 1/2 lime
1 spsk. smagsneutral olie
150 g edamame bønner
2 skoleagurker
2 forårsløg
1 avocado
1 stor håndfuld snittet rødkål
1 stor håndfuld snittet spidskål
Sort sesam
Tilberedning:
Kog linser samt nudlerne som anvist på emballagen, og skyl i koldt vand.
Lav dressing af sesamolie, soja, limesaft og olie – og smag til.
Blancher edamame bønnerne. Snit agurk, forårsløg og avocado i mindre mundrette stykker. Snit rødkål og spidskål fint.
Fordel kyllingedeller, linser, nudler, bønner, agurk, forårsløg, avocado og kål i skålene.
Hæld dressingen hen over og pynt med sort sesam.