Ingredienser
4 kyllingebrystfileter
Et savoykålshoved
1 dl quinoa
2 avokadoer
3 spsk. cremefraiche
1 spsk. sød chilisauce
2 spsk. syltede rødløg
Saften af en halv citron
TILBEREDNING
Kog quinoaen efter anvisning på emballagen.
Krydr kyllingebrystfileterne med salt og peber og steg i lidt olie på panden. Skær i fine strimler.
Blend cremefraiche med chilisauce, avokado, salt og citron.
Del savoykålshovedet forsigtigt og tag 8 store, flotte blade fra. Skyl dem og dup dem tørre.
Tag yderligere 3 blade fra og skær dem i fine strimler.
Arranger savoykålsrullerne: Kom lidt quinoa i bunden af et blad, drys med savoykål, læg kyllingeskiverne herpå og afslut med syltede rødløg, mango og avokadocreme.
Server 2 savoykålsruller per person.
Tip: Sådan laver du syltede rødløg
Kog 1 del eddike, 1 del sukker, 1 del vand med laurbærblade og peberkorn. Vend rødløg i skiver heri og kog i 2 minutter. Tag løgene fra og hæld dem på et skoldet glas. Kog lagen i yderligere 3 minutter og hæld på rødløgene. Opbevares på køl.
Nyd dem til alle gode salater, der trænger til et syrligt pift og flot kulør.