Logo

Savoykålsruller med kylling

4 portioner

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter

Et savoykålshoved

1 dl quinoa

2 avokadoer

3 spsk. cremefraiche

1 spsk. sød chilisauce

2 spsk. syltede rødløg

Saften af en halv citron

 

TILBEREDNING

Kog quinoaen efter anvisning på emballagen.

Krydr kyllingebrystfileterne med salt og peber og steg i lidt olie på panden. Skær i fine strimler.

Blend cremefraiche med chilisauce, avokado, salt og citron.

Del savoykålshovedet forsigtigt og tag 8 store, flotte blade fra. Skyl dem og dup dem tørre.

Tag yderligere 3 blade fra og skær dem i fine strimler.

Arranger savoykålsrullerne: Kom lidt quinoa i bunden af et blad, drys med savoykål, læg kyllingeskiverne herpå og afslut med syltede rødløg, mango og avokadocreme.

Server 2 savoykålsruller per person.

 

Tip: Sådan laver du syltede rødløg

Kog 1 del eddike, 1 del sukker, 1 del vand med laurbærblade og peberkorn. Vend rødløg i skiver heri og kog i 2 minutter. Tag løgene fra og hæld dem på et skoldet glas. Kog lagen i yderligere 3 minutter og hæld på rødløgene. Opbevares på køl.

Nyd dem til alle gode salater, der trænger til et syrligt pift og flot kulør.

 

 

Savoykålsruller med kylling