Logo

Proteinsandwich med kyllingepålæg og pesto

Ingredienser

Proteinboller
250 g havregryn
350 g hytteost
4 stk. æg
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt 

Fyld
2 pk. Sandwich kyllingeskiver
40 g frisk spinat
2 stk. avocado
2 stk. tomat
6 spsk. grøn pesto


 

 

TILBEREDNING

Proteinboller
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Alle ingredienserne til proteinbollerne hældes op i en skål. Brug evt. den blå hytteost fra Arla med 4% fedt. Herefter bruges en stavblender eller en elpisker, indtil du har en ensartet dej. Hvis dejen virker for tynd, tilsæt da lidt mere havregryn. Lad dejen trække 5-10 min.

En bageplade gøres klar med bagepapir. Brug to skeer, som dyppes i vand, og læg klatter af dejen på bagepladen og form dem, så den bliver aflange. Der bliver ca. 6 stk. ud af en portion.

Bag bollerne i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter, indtil de er gyldne.

Tag bollerne ud af ovnen og lad dem køle helt af, inden du skærer dem over. Hvis de skæres over for tidligt kan de godt virke klæge inden i.

Fyld og samling af sandwich
Skær bollerne over. Smør pesto på både over- og underbolle. Top med spinat, kyllingesandwich skiver, tomatskiver og skiver af avocado.




 

Proteinsandwich med kyllingepålæg og pesto