Ingredienser
Grøn frokostrulle:
1 tortilla
1 æg
1 stor håndfuld spinat
Salt og peber
Fyld til frokostrullen
Frisk spinat
Kyllingepålæg
Tomatsalat:
En lille håndfuld tomater gerne i flere farver
Hakket rødløg
Hvidløg
Hakket frisk basilikum
Frisk mozzerella
Olivenolie
Æblecidereddike
Salt og peber
TILBEREDNING
Grøn frokostrulle:
Tortillaen kommes på panden og får farve på begge sider. Æg og spinat blendes med salt og peber. Hæld massen på panden og lad det sætte sig lidt, læg herefter din tortilla ovenpå æggemassen. Lad æggemassen sætte sig helt og den er færdig.
Tomatsalat:
Skær alle ingredienserne til tomatsalaten i små stykker og bland dem sammen. Smag til med en god olivenolie, æblecidereddike, salt og peber.
Tag alle elementerne og rul din frokostrulle lige inden den skal spises. Eller nyd den en skøn sommerdag i haven.