Ingredienser
Sandwichbrød
20 g gær
0,5 dl naturel yoghurt
1,5 dl vand
0,3 dl raps- eller solsikkeolie
1 tsk. salt
150 g hvedemel
175 g grahamsmel
Fyld
160 g Sandwich kyllingeskiver med Ramsløg & Hvidløg
50 g blandet salat
2 stk. avocado
2 stk. tomat
Pesto
1 dl raps- eller solsikkeolie
1 bundt frisk persille
1 fed hvidløg
30 g parmesan
20 g mandler
0,5 tsk. salt
TILBEREDNING
Sandwichbrød
Opløs gær i vand lunkent vand. Tilsæt olie, salt og surmælksprodukt. Rør mel i lidt af gangen. Ælt til dejen slipper kanterne. Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt melet. I stedet for at sætte dejen til hævning, så rulles den ud med det samme. Drys mel ud på bordet og rul dejen ud i et rektangel på cirka 20×25 cm. Læg dejen i en lille bradepande og lad den hæve i 1 time. Drys mel på og del dejen i 6 brød med et pizzahjul.
Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Bag brødene i cirka 10 minutter.
Fyld
Bland alle ingredienser til pestoen og blend det med en stavblender.
Skær avocado og tomater i skiver.
Smør de nybagte sandwichbrød med pesto. Læg derefter salat, avocado, tomat, kyllinge sandwich skiver og overbolle smurt med pesto.