Logo

Panang chicken med mangosalat og ris

4 portioner

Ingredienser

Kylling
1 pakke Panang chicken (strimler af kyllingelår inkl. krydderimix)
1 dåse kokosmælk (400 ml)

Mangosalat
2 mango
1 rødløg
1 rød chili
50 g rucolasalat

Marinade
1 lime
2 spsk. olivenolie
1 spsk. sorte sesamfrø

Tilbehør
4 dl ris
50 g peanuts

TILBEREDNING

Kylling
Brun kyllingestrimlerne let i en gryde med olie. Tilsæt kokosmælk og Panang krydderimix. Bring retten i kog under omrøring, og lad den simre ved middel varme i ca. 15 min. til saucen har en cremet konsistens og kyllingen er mør. Rør jævnligt i saucen imens den koger ind.

Mangosalat
Skær mango i tern, og hak rødløg og rød chili. Bland mango med rødløg, chili og rucolasalat.  

Marinade
Rør en marinade af saften fra lime og olivenolie. Hæld marinaden over mangosalaten og drys med sorte sesamfrø.

Tilbehør
Kog risene efter anvisning på emballagen.

Servering
Server panang chicken med mangosalat, kogte ris og peanuts.


Tip:
Giv retten et grønt touch ved at tilsætte grønne bønner eller sukkerærter til saucen samt hakket thai basilikum eller frisk koriander, og lad det grønne simre med de sidste 5 minutter af tilberedningstiden.
I stedet for ris kan retten serveres med blomkålsris.

 

Panang chicken med mangosalat og ris