Logo

Kyllingeunderlår på spyd med avocadocreme og stegte ris

2 portioner

Ingredienser

1 pk. kyllingeunderlår på spyd, ca. 4 stk.
2 tsk. karry, vælg din favorit
Olie
2 spsk. mangochutney
300 g kogte ris
2 æbler
100 g spinat
2 spsk. hakkede salte mandler

1 moden avocado
1 spsk. limesaft
1 fed hvidløg
1 spsk. græsk yoghurt eller creme fraiche


 

 


 

TILBEREDNING

Steg kyllingeunderlår på spyd som anvist på emballagen, ca. 20 min. ved middel varme. Rør karry sammen med lidt olie og mangochutney.

Skær æblerne i mindre stykker. Steg ris og æbler i lidt olie til æblerne er næsten helt møre. Kom spinat samt 2/3 af karry mango blandingen ved og steg et par minutter. Smag til og drys med grofthakkede mandler.

Mos avocadoen og bland med knust hvidløg, limesaft og yoghurt og smag til.

Server avocadocremen til kyllingespyddene sammen med de stegte ris og resten af karry-mango blandingen.

 


 

Kyllingeunderlår på spyd med avocadocreme og stegte ris