Ingredienser
Kylling
1 pk. lårmix med BBQ marinade
Tomat-bruschetta
4 store skiver landbrød
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
20 cherrytomater, gerne forskellige farver
Frisk basilikum
Grillede grøntsager
4 snackpeber eller 2 alm. peberfrugter
1-2 squash
1 spsk. olie
Salt og peber
Frisk krydderurter
Safran-citron aioli
150 g ægte mayonnaise
Fintrevet citronskal fra 1/2 citron
Lidt citronsaft
1 knsp. Safran
Salt og peber
TILBEREDNING
Tilbered lårmix efter anvisning på emballagen.
Grill brødskiverne til de er let gyldne og sprøde. Knus hvidløget, rør det sammen med olivenolie og vend de kvarte tomater heri. Anret tomaterne på brødskiverne lige inden servering og pynt med frisk basilikum.
Skær peberfrugter i kvarte og fjern kernerne. Snit squash i tynde strimler på langs. Pensl grøntsagerne med olie og grill dem til de har taget lidt farve, men stadig har bid og sprødhed.
Rør citronskal, lidt citronsaft og safran sammen og rør dernæst mayonnaisen i. Smag til med ekstra citronsaft, salt og peber.
Server kyllingelår med tomat-bruschetta, grillede grøntsager og safran-citron aioli.
Suppler evt. med kartofler.