Ingredienser
1 pk. kyllingemedister
2-3 æbler
1 tsk. grovkornet sennep
1 spsk. hvidvinseddike
30 g sukker
Salt og peber
1 lille spidskål
1/4 dl hvidvinseddike
1/2 tsk. dijonsennep
1/2 dl olie
Salt og peber
1 stor håndfuld baby spinat
1 dl ærter
Dild
Evt. rugbrød
TILBEREDNING
Steg kyllingemedisteren som anvist på emballagen.
Halver æblerne, fjern kernehuset og skær dem i små tern. Kom æblerne i en gryde sammen med sennep, hvidvinseddike og sukker og bring det langsomt i kog. Lad det simre under låg til æblerne er godt møre og smag til med salt og peber.
Bræk spidskålen i mindre stykker og vend det i en marinade af hvidvinseddike, sennep, olie, salt og peber. Lad det trække ca. 15 min. og bland lige inden servering med spinat, ærter og plukket dild.
Server kålsalaten og kyllingemedisteren sammen med æblekompot og groft rugbrød.
Tip:
Skulle der være noget til overs, er kyllingemedister perfekt til madpakken.
Prøv også at servere den som hotdog med kål og æble i et flækket hotdogbrød. Flæk medisteren på langs efter stegning så passer den perfekt ned i et stort lunt hotdogbrød.