Logo

Udbenet overlår med stegte nudler, koriander og saltede cashewnødder

4 portioner

Ingredienser

500 g stegt udbenet overlår i stegepose

250 g risnudler

1 spsk. kokosolie

2 fed presset hvidløg

1 spsk. revet ingefær

1 tsk. finthakket rød chili

3 gulerødder

½ broccoli

3 forårsløg

2 spsk. fishsauce

1 lime

2 spsk. frisk basilikum

2 spsk. frisk koriander

1 dl saltede cashewnødder

Friske koriander

1-2 lime

 

Tilberedning 

Tilbered kyllingen efter anvisning på emballagen.

Kog risnudlerne efter anvisning på emballagen og lad dem dryppe godt af.

Opvarm kokosolien i en tykbundet gryde eller wok. Steg hvidløg, ingefær og rød chili 1-2 min. i kokosolien.

Skær gulerødder i tynde strimler, del broccolien i små buketter og skær forårsløg i tynde skiver. Steg grøntsagerne med i kokosolien 3-4 min. og tilsæt så de kogte, afdryppede risnudler. Vend det hele godt rundt sammen med fishsauce og saften fra lime. Hak basilikum og koriander og vend det i lige inden servering og pynt med lidt hakkede cashewnødder.

Server de stegte risnudler med cashewnødder og ekstra koriander og lime.

Tip: Er der stegte nudler i overskud, så fungerer de super fint at servere kolde, f.eks. i madpakken sammen med et stykke kylling. Retten er også rigtig fin at lave med andre grøntsager, f.eks. squash, spidskål, peberfrugt eller grønne bønner.

Udbenet overlår med stegte nudler, koriander og saltede cashewnødder