Ingredienser
500 g stegt udbenet overlår i stegepose
250 g risnudler
1 spsk. kokosolie
2 fed presset hvidløg
1 spsk. revet ingefær
1 tsk. finthakket rød chili
3 gulerødder
½ broccoli
3 forårsløg
2 spsk. fishsauce
1 lime
2 spsk. frisk basilikum
2 spsk. frisk koriander
1 dl saltede cashewnødder
Friske koriander
1-2 lime
Tilberedning
Tilbered kyllingen efter anvisning på emballagen.
Kog risnudlerne efter anvisning på emballagen og lad dem dryppe godt af.
Opvarm kokosolien i en tykbundet gryde eller wok. Steg hvidløg, ingefær og rød chili 1-2 min. i kokosolien.
Skær gulerødder i tynde strimler, del broccolien i små buketter og skær forårsløg i tynde skiver. Steg grøntsagerne med i kokosolien 3-4 min. og tilsæt så de kogte, afdryppede risnudler. Vend det hele godt rundt sammen med fishsauce og saften fra lime. Hak basilikum og koriander og vend det i lige inden servering og pynt med lidt hakkede cashewnødder.
Server de stegte risnudler med cashewnødder og ekstra koriander og lime.
Tip: Er der stegte nudler i overskud, så fungerer de super fint at servere kolde, f.eks. i madpakken sammen med et stykke kylling. Retten er også rigtig fin at lave med andre grøntsager, f.eks. squash, spidskål, peberfrugt eller grønne bønner.