Opskriften er lavet af: Living with Janni
Ingredienser
Nachos med kylling:
1 kylling i stegepose
2 dl Fraiche el. Crème fraiche
1 gl. Spicy salsa (efter smag)
1 hf. Cocktail tomater, skåret i små skykker
2 spsk. Jalapenos på glas
1 spsk. friskhakket koriander
1 spsk. friskhakket mynte
1 frisk chili, skåret i mindre stykker
1 lime, skåret i både
Guacamole:
2 modne avocado
1 fed hvidløg
1 håndfuld frisk hakket koriander
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
1 knivspids cayenne peber
Saft af 1 lime
Evt. 2 spsk. Fraiche
Salt og peber
Tilberedning
Stege kyllingen i stegeposen som anvist på posen. Når den er færdig så lad den køle en anelse og sæt ovnen på 180 grader (varmluft).
Mens du venter, rører du din guacamole sammen ved at komme alt i en skål eller i en foodprocessor og blande godt. Stil den på køl til den skal bruges.
Når du kan røre ved kyllingen med hænderne, så tager du kødet af i mundrette stykker og ligger i en skål. Sørg for at få alt med, der sidder rigtig meget kylling på skroget.
Anret nachos sammen med kyllingekød og revet ost i et fad. Placér fadet i ovnen i 5-7 min, indtil osten er smeltet.
Tag fadet ud og anretter med salsa, fraiche, cocktail tomater og Jalapenos.
Hak chili, koriander og mynte og tilføj det til fadet. Til sidste anretter du det med din guacamole og limebåde og så er det ellers bare at nyde den saftige kylling sammen med de sprøde nachos.