Lækker nudelsalat med helstegt kylling i stegepose. Sund, nem og mættende aftensmad med kylling, nudler og lækre grøntsager. En hel kylling i ovn med tilbehør er nem hverdagsmad, som passer sig selv.
Opskriften er udviklet af: mummum.dk
Ingredienser
Kylling
1 stk. hel kylling i stegepose
Nudelsalat
200 g nudler
2 stk. gulerod
1 stk. rød peberfrugt
1/5 rød spidskål
100 g sukkerærter
50 g saltede peanuts
1/5 bundt frisk koriander
1 stk. lime
Peanutbutter dressing
2 spsk. peanutbutter
2 spsk. Sojasauce
2 spsk. vand
1/2 lime
2 spsk. akaciehonning
TILBEREDNING
Hel kylling i ovn:
Gårdkyllingen i stegepose fra De Danske Familiegårde er færdigkrydret i stegepose klar til at sætte i ovnen. Hele emballagen sættes direkte i en forvarmet ovn på 200 grader alm. ovn i ca. 75 minutter. Imens kyllingen passer sig selv, så skal salaten gøres klar.
Når kyllingen er færdig klippes posen op og den er klar til servering.
Nudelsalat og dressing:
Kog nudler som anvist på pakken. Skyl dem efterfølgende godt i koldt vand og lad dem dryppe af.
Skræl gulerødder og snit i tynde stave. Snit peberfrugt og sukkerærter. Snit rød spidskål fint.
Nudler og grøntsager kommes i en skål og vendes godt sammen.
Find en lille skål og bland ingredienserne til dressingen (peanutbutter, vand, limesaft, sojasauce og akaciehonning) godt sammen.
Hæld nu dressingen over grøntsager og nudler og vend det hele godt rundt.
Top med peanuts, frisk koriander og lidt limesaft. Server den kolde nudelsalat med den hele kylling.