Logo

Kyllingelår med brombær-salat og honningristede valnødder og timiankartofler

4 portioner

Ingredienser

1 pakke lårmix i stegepose

600 g babykartofler

25 g smør

1 spsk. finthakket frisk timian

1 tsk. salt

300 g salatblanding

125 g brombær

100 g granatæblekerner

1 håndfuld frisk timian

100 g valnødder

1 spsk. flydende honning

Et lille drys chiliflager (kan udelades)

½ -1 tsk. paprika

½ tsk. salt

1 dl Dijonnaise

Tilberedning 

Tilbered lårmix i stegepose efter anvisning på emballagen.

Læg kartoflerne i et ildfast fad. Smelt smørret og hæld det over kartoflerne. Drys med timian og salt og vend godt rundt. Bag kartoflerne i ovnen ved 185°C varmluft i ca. 35 min.

Anret salatblandingen med brombær, granatæblekerner og timian.

Vend valnødderne med flydende honning, chiliflager, paprika og salt. Rist dem ved middel varme på en pande ca. 10-15 min., vend godt rundt undervejs og lad dem afkøle. Bræk nødderne i mindre stykker og drys dem over salaten.

Server kyllingelår med salat, timiankartofler og Dijonnaise.

Tip: Valnødder kan erstattes af f.eks. mandler eller cashew nødder, eller evt. af færdigkøbte ristede mandler eller nødder, hvis det skal gå ekstra hurtigt. Dijonnaise er en færdig bladning af mayonnaise og Dijonsennep, som man nemt selv kan lave af netop disse to ingredienser. Dijonnaise er mere blød og rund i smagen end Dijon sennep, men har stadig en smule bid

Kyllingelår med brombær-salat og honningristede valnødder og timiankartofler