Ingredienser
1 pakke lårmix i stegepose
600 g babykartofler
25 g smør
1 spsk. finthakket frisk timian
1 tsk. salt
300 g salatblanding
125 g brombær
100 g granatæblekerner
1 håndfuld frisk timian
100 g valnødder
1 spsk. flydende honning
Et lille drys chiliflager (kan udelades)
½ -1 tsk. paprika
½ tsk. salt
1 dl Dijonnaise
Tilberedning
Tilbered lårmix i stegepose efter anvisning på emballagen.
Læg kartoflerne i et ildfast fad. Smelt smørret og hæld det over kartoflerne. Drys med timian og salt og vend godt rundt. Bag kartoflerne i ovnen ved 185°C varmluft i ca. 35 min.
Anret salatblandingen med brombær, granatæblekerner og timian.
Vend valnødderne med flydende honning, chiliflager, paprika og salt. Rist dem ved middel varme på en pande ca. 10-15 min., vend godt rundt undervejs og lad dem afkøle. Bræk nødderne i mindre stykker og drys dem over salaten.
Server kyllingelår med salat, timiankartofler og Dijonnaise.
Tip: Valnødder kan erstattes af f.eks. mandler eller cashew nødder, eller evt. af færdigkøbte ristede mandler eller nødder, hvis det skal gå ekstra hurtigt. Dijonnaise er en færdig bladning af mayonnaise og Dijonsennep, som man nemt selv kan lave af netop disse to ingredienser. Dijonnaise er mere blød og rund i smagen end Dijon sennep, men har stadig en smule bid