Logo

Græsk inspireret bowl med kylling i stegepose, hummus og salatost

4 portioner

Opskriften er lavet af: Amalie Fernande

Ingredienser

1 kylling i stegepose
180 g quinoa
140 g hummus
60 g syltede rødløg
80 g salatost
80 g oliven
200 g agurk
250 g tomat
75 g spinat
2 avocadoer

 

Tilberedning 

Forvarm ovnen til 200 grader og steg kyllingen i stegeposen efter anvisningerne på emballagen.

Skyld quinoa i koldt vand og kog det i ca. 15 min. med rigeligt vand. Sig evt. resterende vand fra når quinoraen er kogt.

I mellemtiden forberedes grøntsagerne. Skær salatost, agurk og tomater i tern og avocado i skiver.

Når kyllingen er færdig, tages den ud af ovnen og skæres i mundrette stykker.

Saml bowlen med alle ingredienserne og top med salatost.

 

Græsk inspireret bowl med kylling i stegepose, hummus og salatost