Ingredienser
1 pakke brystfilet i stegepose
400 g frisk pasta, f.eks. tagliatelle eller fettuccine
1 spsk. olie
1 løg
150 g champignon
200 g frisk spinat
2 dl madlavningsfløde
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
4 tynde skiver groft brød
4 tomater
1 fed presset hvidløg
2 spsk. finthakket frisk basilikum
1 spsk. finthakket frisk persille
½ tsk. fintrevet citronskal
Evt. lidt friskrevet parmesan
Tilberedning
Tilbered kyllingen i stegepose efter anvisning på emballagen.
Kog pasta efter anvisning på emballagen.
Opvarm olien i en gryde. Skær løget i små tern og svits det i gryden. Skær champignon i skiver og steg dem med et par minutter. Tilsæt frisk spinat og vend hurtigt rundt. Hæld madlavningsfløde på, varm igennem og smag til med salt og peber.
Rist brødet på en brødrister eller i ovnen. Skær tomaterne i små tern, og vend dem med hvidløg, basilikum, persille og revet citronskal. Top tomatblandingen op på de ristede brød og pynt med friske krydderurter.
Vend den kogte, drænede pasta i spinat-blandingen og server med kylling og tomatbrød. Drys evt. med friskrevet parmesan.
Tip: Skær kyllingen i tynde skiver inden servering, og server alle dele af retten hver for sig, så man selv kan kombinere: Ristet brød med spinat-champignon creme, frisk pasta med kylling og tomat-topping eller måske ristet brød med kylling i skiver toppet med lidt tomat og frisk parmesan.