Logo

Ramen suppe med kylling i stegepose

2 portioner

Opskriften er lavet af Emilie Thomsen

Ingredienser

Til suppen:
1 liter vand
2 grøntsags bouillonterninger
1 fed hvidløg
1 1/2 spsk soya
2 tsk østerssauce
1 tsk fiskesauce
Saften fra 1 lime

Fyld:
120 g plukket kylling i stegepose - det er kun kød fra lårene
200 g ramen nudler
80 g gulerod
75 g champignon
30 g forårsløg
1 æg
1 lime
Sesamfrø

 

Tilberedning 

Kyllingen tilberedes i ovnen i stegeposen i 75 minutter ved 200 grader.

Imens snittes grøntsagerne.

Når kyllingen er ved at være færdig koges vand i en gryde sammen med bouillonterningerne og de øvrige ingredienser til suppen i 5-10 minutter.

Kog ægget i en anden gryde i 7-8 minutter. Pil og halver det.

Kyllingen tages ud af ovnen og stegeposen klippes op. Skær det kød fra kyllingen, som du vil bruge i retten. Gem resten.

Tilbered nudlerne som anvist på pakken.

Anret stykker af kyllingen, nudler, gulerødder og champignon i en skål. Hæld bouillon vandet over retten. Top til sidst med et halvt æg, forårsløg, sesamfrø og lime både.

Ramen suppe med kylling i stegepose