Ingredienser
1 hel kylling
3 æbler
2 dl. perlebyg
100 g. asparges
1 lille blomkålshoved
En håndfuld spirer, for eksempel radise, rødbede eller solsikke
50 g. blåbær
4 spsk. olivenolie
1 tsk. honning
1 spsk. rød balsamico
Salt og peber
Tilberedning
Skær 1 æble i mindre stykke.
Fjern evt. løst fedt fra enden af kyllingen og kom æblestykkerne ind i kyllingen. Gnid skindet med rigeligt salt og et drys peber.
Steg den på grillen i cirka 1,5 time, afhængig af kyllingens størrelse.
Kog imens perlebyg efter anvisning på pakken
Knæk asparges der, hvor de selv knækker, så langt nede på stilken som muligt.
Del blomkålshovedet i små mundrette bidder og skær 2 æbler i tynde både.
Rør olivenolie, honning og rød balsamico sammen med salt til en dressing. Kom perlebyg, grønt og frugt op på et fad og hæld dressingen over.
Tip: Du kan fint lave salaten på forhånd, vent da med at komme æbler, spirer og bær på salaten til umiddelbart inden servering.