Logo

Salatwraps med grillet brystfilet, lime-marineret rødløg og sprød salat

4 portioner

Ingredienser

1 pakke brystfilet

2 spsk. hoisin sauce

1 spsk. limesaft

1 spsk. sesamolie

1 spsk. soyasauce

 

2 rødløg

1 tsk. fintrevet limeskal

Saften af 1 hel lime

2 tsk. honning

 

2 hjertesalat

¼ rød spidskål

½ agurk

100 g cherrytomater

2 store gulerødder

100 g bønnespirer

Frisk koriander

 

1 dl goma dressing

1 dl chili mayonnaise

TILBEREDNING

Læg brystfileterne i en frost pose. Rør hoisin sauce med limesaft, sesamolie og soyasauce og hæld marinaden i posen med brystfileterne. Luk posen til og vend godt rundt, så marinaden fordeles på kyllingekødet. Lad kødet marinere ½ -1 time.

Skær rødløg i ultratynde skiver. Rør revet limeskal med limesaft og honning og dryp marinaden over løgringene. Lad det trække ca. ½ time.

Del hjertesalat i både og anret dem på et fad. Skær spidskål i meget fine strimler, og skær agurk i strimler. Del cherrytomater i kvarte og riv gulerødderne groft. Anret alle grøntsagerne på fadet sammen med bønnespirer og koriander.

Tag brystfileterne op af marinaden og lad dem dryppe af. Grill dem ca. 10-15 minutter til kødet er gennemstegt. Skær brystfileterne i skiver.

Server brystfilet i hjertesalat-wraps med spidskål, agurk, cherrytomater, gulerødder og bønnespirer samt limemarineret rødløg, goma dressing og/eller chili mayonnaise.

Tip: Her er kyllingen serveret i hjertesalatblade, men også andre typer salatblade kan bruges f.eks. iceberg, romaine eller spidskål. Fyldet kan selvfølgelig også fint bruges i andre former for wraps, f.eks. fladbrød, madpandekager eller tortillas.

 

Salatwraps med grillet brystfilet, lime-marineret rødløg og sprød salat