Logo

Sommersalat med panerede kyllingevinger

2 portioner

Opskriften er udviklet af: Julie Jøker

Ingredienser

Kylling:
1 pk. Paneret kyllingevinger

Salat:
Rød spidskål
Babyspinat
Blomkål i små buketter
Edamame bønner
Gulerødder
Blåbær
Gule Cherry tomater
Feta ost

Dressing:
2 dl cremefraiche
1 spk sukker
1 spk citronsaft
1 tsk æblecidereddike
Smages til med salt og paprika


TILBEREDNING

Tilbered kyllingevingerne efter anvisningen på emballagen på enten grill eller i ovnen.

Skær spidskål i tynde strimler. Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker. Halver cherrytomaterne og bland dem med resten af ingredienserne til salaten.

Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og paprika.

Server sommersalaten med dressing og sprøde kyllingevinger.

 

 

 

 

 

Sommersalat med panerede kyllingevinger