Ingredienser
1 pk. brystfilet (260 g)
1 ds hakkede tomater
2 tsk. paprika
2 tsk. oregano
Salt
1/2 L mornaysauce
300 g squash i skiver
180 g pastaskruer
1 spinatblade
1 rød peber i tern
100 g ost
250 ml madlavningsfløde
TILBEREDNING
Bank brystfileterne flade, så de ca. er 7 mm tykke.
Vend brystfileterne på en pande (1 minut) og skære dem ud i strimler. Fileterne kan også puttes i hele.
Hæld de hakkede tomater i et smurt fad, tilsæt krydderier og halvdelen af mornaysaucen.
Læg skiver af squash ovenpå, derefter pastaskruer, spinatblade, rød peber, kyllingestrimler/fileter og madlavningsfløde. Derefter resten af mornaysaucen og drys med osten. Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 35 min. Lad den hvile 10-15 min.