Opskriften er udviklet af: cecilieschelle
Ingredienser
1 løg
2 fed hvidløg
1 pk. brystfilet (260 g)
300 g hokkaido græskar
300 g gulerod
250 g frisk pasta
50 g grønkål (kan også være spinat)
250 ml madlavningsfløde
1 god spsk. paprika
1/2-1 tsk. chili, stødt
Salt og peber
TILBEREDNING
Vask græskar og gulerødder, og skær dem i mellemstore stykker. Hæld stykkerne i en gryde med vand, og kog dem møre. Hæld vandet fra og put grøntsagerne i en foodprocessor/blender.
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Hak løg fint og pres hvidløget. Steg løg, hvidløg, paprika og chili af på en pande i lidt olie. Hæld det derefter op i en foodprocessor/blender sammen med madlavningsfløden, salt og peber, og blend indtil det hele bliver ensartet.
Steg fileterne på panden i en smule olie, indtil de er gennemstegt. Drys med salt og peber. Skær derefter kyllingefileterne i stykker.
Steg grønkålen et par minutter på panden. Derefter hældes pasta på panden, sammen med grøntsagssaucen. Vendt det hele godt sammen. Til sidst vendes kyllingestykkerne i retten.
Drys evt. med frisk krydderurt på toppen.