Ingredienser
Kylling:
4 stk. brystfilet
Olie til bruning
1-2 tsk. oregano
Salt og peber
Lasagnefyld:
1 pk. friske lasagneplader, 200 g
250 g frisk spinat
3 dl madlavningsfløde 18%
Revet muskatnød
1 squash
3-4 tomater
2 ps. frisk mozzarella
Revet parmesan
TILBEREDNING
Bank brystfileterne flade med en kødhammer så de ca. er 7 mm tykke. Brun fileterne kort på panden på begge sider og krydr med oregano, salt og peber.
Hvis du vil lave portionslasagne, deles de friske plader i 12 lige store stykker. Bring spinat og fløde i kog på panden, hvor kyllingefileterne er brunet og krydr med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Skær squash i lange tynde bånd og tomater samt mozzarella i skiver.
Dæk bunden af et stort ovnfast fad med lasagneplader og kom 1/3 af spinatfløden hen over. Læg 1/3 af squashbåndene, tomatskiverne og mozzarella oven på. Læg kyllingefileterne oven på, endnu et lag lasagneplader, spinatfløden, grønt og mozzarella og fortsæt. Slut med mozzarella og riv godt med parmesan hen over.
Lad lasagnen stå og sætte sig mindst 30 min. inden den bages. Bag lasagnen ved 150° ca. 45 min. og server med salat.
Tips:
Man kan med fordel lave lasagnen dagen før, så den bare skal bages. Lav den i en bradepande eller som portionslasagne på en bageplade.