Logo

Grillet kylling med kold bearnaise og fennikelsalat

4 portioner

Ingredienser

4 stk. brystfilet

Kold bearnaise

3 æggeblommer

2 spsk. bearnaiseessens

1 tsk. fint salt

3 dl smagsneutral olie fx vindruekerneolie

1 dl. skyr eller cremefraiche

2 spsk. hakket, frisk estragon

Fennikelsalat

2 fennikel

saft af 2 lime

2 spsk. olivenolie

salt og friskkværnet peber

friske estragonblade

Tilberedning

Grill kyllingebrystfileter til de er gennemstegte. 

Kold bearnaise: Pisk æggeblommer luftige. Tilsæt bearnaiseessens og salt og pisk olien i lidt ad gangen som til en mayonnaise. Når mayonnaisen er tyk kan du røre skyr eller cremefraiche i sammen med den hakkede estragon.

Fennikelsalat: Skær fennikel i ultratynde skiver. Har du et mandolinjern i skabet, er det nu, du skal tager det i brug.  Rør limesaft, olie og estragonblade sammen og smag til med salt og peber. Vend fennikelskiverne i og vend godt rundt, så dressingen fordeles. 

 

Grillet kylling med kold bearnaise og fennikelsalat