Ingredienser
4 stk. brystfilet
Kold bearnaise
3 æggeblommer
2 spsk. bearnaiseessens
1 tsk. fint salt
3 dl smagsneutral olie fx vindruekerneolie
1 dl. skyr eller cremefraiche
2 spsk. hakket, frisk estragon
Fennikelsalat
2 fennikel
saft af 2 lime
2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
friske estragonblade
Tilberedning
Grill kyllingebrystfileter til de er gennemstegte.
Kold bearnaise: Pisk æggeblommer luftige. Tilsæt bearnaiseessens og salt og pisk olien i lidt ad gangen som til en mayonnaise. Når mayonnaisen er tyk kan du røre skyr eller cremefraiche i sammen med den hakkede estragon.
Fennikelsalat: Skær fennikel i ultratynde skiver. Har du et mandolinjern i skabet, er det nu, du skal tager det i brug. Rør limesaft, olie og estragonblade sammen og smag til med salt og peber. Vend fennikelskiverne i og vend godt rundt, så dressingen fordeles.