Ingredienser
4 stykker råt kyllingeskind
200 g blandede salater, for eksempel rucola, feldsalat m.m.
1 æble
50 g valnødder
3 spsk. olivenolie
½ tsk. sukker
1 spsk. rød balsamicoeddike
TILBEREDNING
Sæt ovnen på 220°C varmluft.
Drys kyllingeskindet med salt og læg det ud på et stykke bagepapir på en bageplade.
Steg det i ovnen i 10 minutter, eller til det er sprødt.
Gør imens salaterne klar og skær æblerne i tynde både. Bland olivenolie, sukker og rød balsamicoeddike med salt til en dressing. Læg salaten i lag med de grønne salater nederst, kom æbler, nødder og dressing på og server med det ristede varme kyllingeskind på toppen.
Tip: Kyllingeskindet på kyllingerne fra De Danske Familiegårde kan være meget tykt, og det påvirker stegetiden. Hold derfor øje undervejs.