Logo

Vietnamesisk Pho nudelsuppe med kylling

4 portioner

Ingredienser

Grundsuppen

1 kyllingeskrog inkl. ben, rester af skind m.m.

1 porre med top og bund skåret fra

2 gulerødder

3 spsk. soja

1 tsk. fish sauce

1 frisk rød chili

1 tsk. salt

 

Fyld

200 gram tilberedt kylling skåret i tern, for eksempel fra dagen før

1 pakke risnudler

 

Toppings

1 bundt koriander

1 rød chili i fine skiver

50 g spirer

2 forårsløg i fine skiver

3 spsk. hakkede peanuts

 

 

TILBEREDNING

Kom alle ingredienserne til grundsuppen op i en stor gryde og fyld op med vand fra hanen, til kyllingen er dækket.
Kog op og lad simre ved svag varme i 3 timer under låg.

Tag af varmen og si ingredienserne fra, så du står med den rene fond.

Kom den tilbage i gryden og smag til - skal der måske mere soja eller fiskesauce i?

Kom risnudlerne og kyllingestykkerne op i suppen og lad dem koge med suppen.

Server suppen med toppings på et fad ved siden af, så man selv kan vælge.

 

 

Vietnamesisk Pho nudelsuppe med kylling