Ingredienser
Grundsuppen
1 kyllingeskrog inkl. ben, rester af skind m.m.
1 porre med top og bund skåret fra
2 gulerødder
3 spsk. soja
1 tsk. fish sauce
1 frisk rød chili
1 tsk. salt
Fyld
200 gram tilberedt kylling skåret i tern, for eksempel fra dagen før
1 pakke risnudler
Toppings
1 bundt koriander
1 rød chili i fine skiver
50 g spirer
2 forårsløg i fine skiver
3 spsk. hakkede peanuts
TILBEREDNING
Kom alle ingredienserne til grundsuppen op i en stor gryde og fyld op med vand fra hanen, til kyllingen er dækket.
Kog op og lad simre ved svag varme i 3 timer under låg.
Tag af varmen og si ingredienserne fra, så du står med den rene fond.
Kom den tilbage i gryden og smag til - skal der måske mere soja eller fiskesauce i?
Kom risnudlerne og kyllingestykkerne op i suppen og lad dem koge med suppen.
Server suppen med toppings på et fad ved siden af, så man selv kan vælge.