Logo

Crispy vinger, grillede tomater, fladbrød og cremet fetadip

4 portioner

Ingredienser

Kylling
1 pakke crispy og spicy kyllingevinger

Grillede tomater
1/2 kg dadel tomater på stilk
Olie

Fetadip
1/2 agurk eller 1 stor skoleagurk
150 g cremet feta eller anden salatost
100 g græsk yoghurt 2%
1 håndfuld baby spinat
Salt og peber

Tilbehør
4 græske fladbrød

 

TILBEREDNING

Kylling
Tilbered de crispy og spicy kyllingevinger efter anvisning på emballagen.

Grillede tomater
Skyl tomaterne og læg dem i en foliebakke. Spray dem med en god olivenolie og grill tomaterne over direkte varme til skindet brister.

Fetadip
Skræl agurken, flæk den på langs og fjern kernerne med en ske. Skær agurkekødet i små tern, bland med salt og lad dem dryppe godt af i en sigte ca. 10 min. Pisk smuldret feta samt yoghurt luftig og cremet. Vend agurk og spinat i cremen og smag til. Grill hurtigt fladbrødene og server med sprøde vinger, fetadip samt grillede tomater.

Crispy vinger, grillede tomater, fladbrød og cremet fetadip