Logo

Wrap med kyllingepålæg, mozzarella, syltede rødløg og chilimayo

2 portioner

Ingredienser

4 stk. tortillapandekager
1 pk. Sandwich kyllingeskiver
1 pk. frisk mozzarella
2 stk. tomat
30 g syltede rødløg
1/2 bundt frisk basilikum
30 g chilimayo

 

 

TILBEREDNING

Skær tomater og mozzarella i skiver. Pluk basilikumsbladene af. Tag en wrap og skær en rille i bunden af wrappen, så den går halvt op.

Fordel fyldet: sandwich kyllingeskiverne og chilimayo i en 1/4, mozzarella i en 1/4, tomater og rødløg i en 1/4 og basilikumblade i den sidste 1/4 af wrappen.

Fold wrappen, så du først folder den del med ost op i tomat og syltede rødløg, hernæst over i basilikum og til sidst henover kyllingen.

Varm din wrap i en varm paninigrill, på pande med olie eller smør, eller bag den i ovnen ved 190 grader varmluft i ca. 10-15 minutter. Husk at smøre wrappen med olie eller smør, hvis du bager dem i ovnen.

Tag wrappen ud af paninijernet, når den har fået farve og osten er smeltet. Halver wrappen eller spis den, som den er.


 

Wrap med kyllingepålæg, mozzarella, syltede rødløg og chilimayo